För er som vill ha Dishonored 2 på väggen

Cook & Becker och Bethseda har gått ut med att de kommer att släppa en samling med tavlor med vackra motiv från Dishonored 2. Samlingen består av 24 stycken olika tryckta bilder i begränsade upplagor. Du kan själv välja om du vill ha dem inramade eller inte.Tavlorna går att köpa via Cook & Becksers hemsida och det spelar ingen roll om du bor i Sverige, Norge eller USA för tavlorna går att beställa hem vart du än bor.

Detta är inte första gången som Betshesda och Cook & Becker samarbetar. De har tidigare släppt en samling med tryck från Fallout 4, som fortfarande är tillgänglig, och det verkar som om vi kan förvänta oss framtida samarbeten också.  Kan detta betyda att vi kommer få se tryck med Prey om en snar framtid? Eller blir det kanske Doom?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.