Everspace 2: Titans anländer på måndag

ROCKFISH Games släpper lös Everspace 2: Titans nu på måndag den 16 september (via Steam, PSN och Microsoft Store). I detta nedladdningspaket till ett av 2023 års mest uppskattade rymdspel kommer du att få tillgång till två nya berättelser, nya spelsätt och ett antal nya karaktärer. Och självfallet massvis med skatter att roffa åt dig.

Den ena berättelsen tar dig till slagskeppet Minokawa, som blivit rekvirerat av pirater. Skeppet må vara det sista i sitt slag, men har en så massiv stridspotential att vem som än äger det kan skifta maktbalansen i hela systemet. Så självfallet är det din ambition att stå på dess brygga och domdera.

Den andra berättelsen för dig nära en sorts gigantiska djur som sedan länge tros ha varit utdöda. De kallas Leviathan och du kommer finna dem djupt inne i Khaït-nebulosan, förhoppningsvis tillsammans med sanningen om vart de alla tog vägen.

Everspace 2 släpptes som sagt 2023. Det är utvecklat av ROCKFISH Games och fick sin start som en Kickstarter-kampanj. Spelet var länge i Early Access (cirka 2 ½ år) och är även släppt på PlayStation 5 och Xbox Series X|S. Varvat intervjuade studions VD under Gamescom 2019 och recenserade föregångarens Switch-release. Och visst kliar det i fingrarna på undertecknad att ta den färdiga produkten, med expansion/DLC, på en tur.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.