Gerda får fysisk utgåva på Switch

Hörde jag dubbeldippa?

Ett av 2022 års bästa spel och en riktig darling på den här sajten, Gerda: A Flame in Winter, kommer att få en fysisk utgåva till Nintendo Switch. För denna utgivning står Wendros, och den kommer att innehålla ett par extra godbitar som den tålmodige som väntat kan sätta gaddarna i. Förutom en lite maffigare förpackning av papp innehåller denna utgåva även vykort och ett käckt bokmärke.

… Okej, så det kanske inte låter särskilt maffigt. Men paketet, som nu bär namnet Gerda: A Flame in Winter The Resistance Edition, innehåller även det nedladdningpaket som släpptes den 23 maj. DLC:n kallas för Liva’s Story, och följer den titulära motståndsrörelsens huvudkvinna.


Gerda: A Flame in Winter The Resistance Edition släpps i höst och distribueras via Wendros. Dessvärre saknas än så länge både ett närmre datum och en prisuppgift.

Du kan läsa Varvats recension av Gerda här. Är du fortfarande osäker på om spelet är något för dig (som om!), kan du även ladda ned det demo som finns på Steam.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.