The Evil Within 2 bjuder på en läskig fototävling

Är du lagom skicklig med kameran och är dessutom taggad på The Evil Within 2? Då har du tur som en tok för Bethesda utannonserade idag att de kommer hålla i en fotografitävling med The Evil Within 2-tema. En av skurkarna i det kommande spelet, Stefano, fotograferar  groteska motiv och det är dessa som inspirationen till tävlingen kommer från.

Du kan använda vilken typ av kamera du vill, men trots att fotot ska inspireras av ett skräckspel så får inte bilderna visa någon form av grafiskt eller våldsamt innehåll. Ni kan läsa mer om reglerna här.

Tävlingen pågår från och med idag (9:e Augusti) till den 20:e Augusti. Du kan ladda upp bilden på sociala medier eller ladda upp den i Bethesdas galleri. Om du använder dig av sociala medier så se till att tagga bilderna med #AppreciateTheArt så att Bethesda kan hitta dina mästerverk.

Vad är då priset i denna tävling? Jo, första priset är en unik The Evil Within 2-stylad Playstation 4 Pro eller en Xbox One S. Självklart får vinnaren även spelet. Fyra andra lyckliga vinnare kommer också få en kopia av spelet.

Låt inspirationen flöda och gå med i tävlingen idag!

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.