Exklusivt vinylsläpp med musiken från Sonic!

Goda nyheter för alla retrofans samt de som hoppas att hösten blir en bra sådan för Sonic! I samband med att Sonic Mania släpps till Playstation 4, Nintendo Switch, Xbox One samt PC i augusti så har SEGA låtit Data Discs göra en sjukligt snygg vinylplatta med musiken från spelet. Data Discs har tidigare fått göra vinyler för musiken till bland annat OutRun och Streets of Rage så redig kvalité är att räkna med!

Titta på den! Sååå snygg!

Vinylen kommer släppas i tre versioner, Sonic Blue (som är standardutgåvan), Classic Black och en limiterad Deluxe-utgåva. Vad som skiljer de olika versionerna åt går att läsa på http://data-discs.com, där du även kommer kunna förhandsboka ditt eget exemplar av härligheten.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.