Få utlopp för dina magiska fantasier i The Wizards – Enhanced Edition. Släpps idag

Har du drömt om att magi inte vore en fantasi? Nu behöver du inte längre drömma utan kan åtminstone komma så nära som möjligt utan att bränna upp tapeterna hemma. Polska Carbon studios släpper idag The Wizards – Enhanced Edition. En uppdaterad utgåva som ämnen gör sin första entré till Playstation VR.

I en ungefärlig sex timmar långt äventyr får du upplevelsen att vara en tidsresande magiker där du använder dina händer för att frammana förödande magier i din kamp mot fienderna. Utöver äventyret finns en arena-baserat läge där ditt egna mål är att överleva oändliga horder av fiender och få så högt betyg som möjligt.

Poäng är en central del i äventyret då du får poäng genom ditt äventyr och kan jämföra med andra spelare online efteråt. För att öka hållbarheten i spelet har de något som de kallar för fate cards. Dessa kort förändrar svårighetsgrad och förutsättningar till förmån att du får högre poäng. Ett exempel kan vara att du dör på en träff men som kompensation får tre gånger som mycket poäng för varje fallen fiende.

Alla de som tidigare har originalutgåvan till PC får denna utgåva gratis. Förutom att denna utgåva numera finns till Playstation så kan man välja utseende på sina händer, ett checkpointsystem och en helt ny nivå.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har alltid älskat spel sedan den dagen jag fick min första Nintendo 8-bit. Spel som står mig närmast hjärtat är de med högst inlevelse och en bra story. Men tar mig gärna an Racing, Actionspäckad shooter, strategi. Ja nästan allt roar mig. Jag spelar idag på en Playstation Pro på en LG OLED 65"C7. Jag spelar även med Playstation VR. Har även Nintendo Switch som samlar damm.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.