Fallout Shelter finns nu på Steam

Supermutants, attack!

Minns du hur du fick guida små överlevare Lemmings-style innan Fallout 4 släpptes? Det är dags att hjälpa dem igen!

Fallout Shelter har nu släppts till Steam och finns redo att laddas ner och njutas av även på dator. Nya Steam-achievements finns att vinnas genom att utforska ödemarken, få dina överlevare att utföra diverse handlingar och klara av uppdrag. Du kan även dra nytta av Steam Cloud och således fortsätta dina äventyr på olika datorer. Tråkig tid på kontoret har aldrig varit roligare!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.