Vault-tec uppdaterar Fallout Shelter

För att runda av 2015 har en ny uppdatering för Fallout Shelter dykt upp.

  • Undersökningar av Vault-Tec har visat att fyrfotade vänner kan ha ett betydande intryck på stämningen och produktiviteten i ditt Valv. Varde djur!
  • Vault-Tec har fått in rapporter om en del boende inte drar sitt strå till stacken. Overseers har nu fått auktoritärt tillstånd att permanent utvisa dessa. Varde Wasteland, slöfockar!
  • Är du trött på att alla konversationer har börjat låta likadant? Nu har människorna äntligen utökat vokabulären och kan nu imponera på sina medmänniskor, för att inte tala om de nya smidiga raggningsreplikerna. Varde verbal variation!
  • Ett ständigt tappande på skärmen skapar frustration när en ska rensa sitt inventory. Overseers kommer älska den nya ”allt ska väck”-funktionen. Varde lagerrensning!
  • För att underlätta jobbet för den Overseer som redan sliter hårt finns nu uppdaterad och förbättrad ”dweller management” att tillgå. Varde ordning och reda!

Vault-Tec har förbättrat och optimerat fler saker än så, men eftersom det är så mycket har de sagt att det står varje Overseer att upptäcka dessa små förbättringar med tiden. För man kan aldrig ha för många förbättringar och optimeringar.

Om du fortfarande inte har provat på Fallout Shelter finns det att ladda ned på App Store och Google Play.

0 Delningar
Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.