Familjespelkväll med Familjen Addams i höst

The Addams Family: Mansion Mayhem utvecklas av Outright Games och släpps av Bandai Namco i höst Det är närmare bestämt den 24 september som vi kan se fram emot att spela som de klassiska karaktärerna i vad som ser ut att bli ett skapligt samarbetsspel för upp till fyra spelare. Det är samlande, pusslande och pucklande som står på menyn, av trailern ovan att döma.

The Addams Family: Mansion Mayhem kommer att bli franchisens första (konsol-) spel på cirka 20 år (ett Titus-utvecklat Game Boy Color-spel från 2002 var det senaste). Att spelet kommer så här två år efter den senaste filmen släppes är månne något otippat, men det ser ut att kunna bli ett kul familjespel att fördriva Allhelgona-helgen med. The Addams Family: Mansion Mayhem kommer till Xbox, PlayStation (troligen samtliga relevanta maskiner), Nintendo Switch och PC.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.