En dubbel dos Darius på PS4 och Switch

Darius-serien fortsätter yngla av sig på Nintendo Switch och PlayStation 4. Senast ut är DariusBurst: Another Chronicle EX+ som släpptes den 27 juli (efter viss försening), både fysiskt och digitalt. Spelet är en port av arkadliret med (nästan) samma titel från 2011, men med det extra innehållet som ett plustecken medför. Den fysiska utgåvan verkar vara lite jobbigare att komma över i Europa, men Play-Asia har båda konsolversioner tillgängliga. Även CDON tycks ha PS4-versionen.

Det andra spelet ut är G-Darius HD, som även det släpps fysiskt och digitalt på PlayStation 4 och Nintendo Switch. G-Darius HD är en remaster signerad mästarna på M2 och släpps senare i år. Är du okej med japansk lokalisering har du i och för sig kunnat tanka hem det sedan februari på båda maskiner, men det är gott att ININ och M2 tycks ta sina europeiska fans den tid vi förtjänar.

På ININ:s Darius-sida finns mer info om serien, inklusive en länk till Strictly Limited Games som står för ett antal av utgivarens fysiska släpp.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.