Fansen lämnar sitt avtryck i King of Fighters XIV

Manga Productions är ett företag som verkar under Prins Mohammed bin Salman “Misk” Foundation i Saudiarabien. De fokuserar på animation och utveckling av spel, med fokus på alla grupper i samhället, i hela världen. Nu bidrar de, med hjälp av fansen, till den roster som utgör King of Fighters XIV.

”Vi är extremt glada att få samarbeta med SNK och skapa både en karaktär och en bara. Dessa är designade av de talangfulla ungdomarna i Saudiarabien.” säger Essam Bukhary, CEO på Manga Productions  ”Vi hoppas att detta kommer skapa fler chanser för unga spelutvecklare i Mellanöstern. Vi hoppas även att fans över hela världen kommer uppskatta dessa skapelser.”

En helt ny karaktär: Najd

Najd är en väldigt tyst person. Hon är en helt vanlig elev som går i skolan om dagen, men om natten glider hon i en abaya (traditionellt plagg för Saudiarabien) med särskilda krafter. Med den skipar hon rättvisa genom att bekämpa brottsligheten i hennes hemstad. Ayaka Fukuhara är rösten till Najd.

En helt ny bana: Riyadh

Riyadh, huvudstaden i Saudiarabien, dyker upp i King of Fighters XIV med en mix av gamla traditioner och nya moderniteter. Den innehåller bl.a. Masmakfortet i förgrunden, med moderna skyskrapor i bakgrunden. Riyadh kommer bli tillgänglig helt utan kostnad i samband med Version 3.0-uppdateringen. Denna kommer i April.

En TILL ny karaktär…på ingång

Det finns totalt fyra nya karaktärer som kommer rulla in i samband med uppdatering 3.0 i år. Däribland den redan utannonserade Oswald, Heidern och slutligen Najd. Detta kommer öka den spelbara skaran fighters till hela 58 stycken karaktärer. Den sista karaktären kommer utannonseras inom kort.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.