FIFA 18 ser lite… udda ut på Switch

Fotbolls-Minecraft eller Blue Man Group?

Ett fåtal spelare har rapporterat att Fifa 18 ser minst sagt udda ut på Nintendo Switch. Av någon anledning läser spelet inte in spelarnas texturer korrekt vilket resulterar i lite lustiga glitchar.

I ett fall består allt på planen av svarta block, både boll, spelare och målramar. I ett annat får spelarna helt enkelt ett rutnät i ansiktet istället för de tänkta texturerna. Den senare buggen uppträder även i menyer  och cutscenes.

Buggen tycks påverka vissa lag mer än andra och resultatet är faktiskt ganska roligt. FIFA 18 tycks lida av en del barnsjukdomar. Det har tidigare rapporterats om texturer som inte läses in alls, vilket resulterat i en spök-effekt där spelare utan huvud rusar runt på planen. De har ändå kunnat nicka…

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas.Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.