FIFA Manager 13 når nya höjder

Igår avslöjade EA att deras nya FIFA Manager-spel kommer att innehålla ett gäng nya funktioner för att förbättra spelupplevelsen. De två viktigaste av dessa funktioner är Team Dynamics som kommer att ge tränare rollen att hantera spelarnas personligheter, förmågor, rivalitet och målsättningar, samt Team Matrix och Hierarchy Pyramid som ger spelaren möjlighet att snabbt avgöra vilka spelare som har det lite kämpigt i laget och hur lagdynamiken påverkas. Alltså, större fokus på spelarnas karaktärer och personkemi.

Utöver det så kommer spelaren att få ta hänsyn till många fler faktorer i exempelvis ”Next Season Planner”, en menyflik där man kan planera sitt framtida lag i detalj, testa nya spelare och läsa av hur nya spelare påverkar laget. För att en spelare ska kunna skriva kontrakt med en ny klubb så måste man ta hänsyn till över 40 olika kriterier, så det är något mer detaljerat nu än i tidigare spel. Publiken har också fått en makeover, med fler banderoller, fler lagtröjor och jackor med favoritlagens logotypes.

Release-datum har inte spikats, men spelet är planerat att släppas i oktober.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.