Flappy Bird är nu ett minne blott

Flappy Bird har blivit en succé utan dess like på både Appstore och Google Play. Det har ryktats om att reklamen i spelet genererade cirka en halv miljon kronor per dag till skaparen Dong Nguyen. Men som allt gott där ute så varar det inte för evigt. Dong Nguyen säger via Twitter att han inte orkar med detta längre och vad han menar med ”detta” tål att spekuleras i. Så från och med idag är Flappy Bird bortplockat från båda affärerna och det börjar redan trilla in mängder med dåliga kopior gjorda av folk som försöker rida på hajpen och tjäna en slant.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Min största skräck som liten var att jag skulle växa upp och glida ifrån mina kära spel men istället utvecklades mitt förhållande till spelandet och jag är nu mer inbiten än någonsin. Jag brinner för sportspel, adrenalinfylld racing och snygga FPS spel.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.