Förbättrat karriärläge i FIFA 20

Det var ett bra tag sedan FIFA bara var ett sportspel. Numera kan serien konkurrera med de flesta rollspelen på marknaden. I årets utgåva fokuseras ännu mer på karriärläget och en hel del förbättringar är att vänta.

Bland annat kommer det att bli möjligt att lägga ännu mer energi på att skapa den perfekta tränare och dennes utseende. För första gången är det också möjligt att skapa kvinnliga tränare. Det kommer också gå att påverka truppens moral genom interaktiva presskonferenser och laguppställningar.

Detta är bara en liten del av alla förändringar som väntar i FIFA 20. hela listan med uppdateringar hittar du på den officiella hemsidan.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

2 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.