Förbered dig på atomvintern i Impact Winter

Eller rättare sagt asteroidvintern när en komet kolliderar med jorden och ställer om klimatet till evig snöstorm. Det scenariot ställs Jacob Solomon inför när hela tillvaron slås i spillror i spelet Impact Winter. Här gäller det att överleva under 30 dagar tills hjälp anländer från okänt håll. Med hjälp av roboten Akolight ska förnödenheter samlas in och ställen utforskas för att säkra överlevnaden fram till den sista dagen.

Impact Winter har varit under utveckling i två år och stött på en del motgångar under utvecklingstiden, bland annat en misslyckad Kickstarter-insamling. Nu har utvecklaren Mojo Bones gett beskedet att Impact Winter släpps 23 maj till PC. Räkna med en närmare titt från redaktionens sida när lanseringen är ett faktum.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.