Bioware går ut med framtidsplaner för Mass Effect Andromeda

Mass Effect™: Andromeda_20170325114645

För drygt två veckor sedan släpptes Mass effect Andromeda. Spelet fick väldigt blandad kritik och Bioware gick idag ut med några av sina planer för spelet. På torsdag släpps en rejäl patch som bland annat ska fixa vissa karaktärers ögon, ge oss möjligheten att hoppa över filmsekvenser när man reser mellan planeter, ett större inventory, mm.

Under de kommande två månaderna har Bioware planer på att åtgärda mycket mer. Spelets karaktärsskapare ska förbättras, animationer i dialog- och filmsekvenser ska putsas upp och Scott Ryders manliga romanser ska få lite mer krydda.

Det verkar med andra ord som om Bioware har tagit åt sig av kritiken.

Ni kan läsa mer om Biowares planer här. Kika även in Varvats recension av Mass effect Andromeda här!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Louise heter jag och jag bor någonstans söder om Stockholm med en vild katt och spenderar dagarna med jobb, kaffedrickande och en massa twittrande. Spel har varit ett intresse för mig så länge jag kan minnas och det har bara fortsatt att växa. Spel med stora världar, levande karaktärer och spännande historier är favoriterna. Bioware är för alltid min stora kärlek, men även Zelda, Tales of-serien och Persona-serien ligger mig varmt om hjärtat. Förutom spel så är jag en stor konst- och filmnörd. Seriöst, få mig inte att prata om film eller konst. Eller Biowares spel. Jag rabblar på i timmar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.