Förboka Dark Souls 2 och få ett vapenpaket

Om du fortfarande funderar över om du ska förbeställa Dark Souls 2 kommer här ännu en liten anledning: ett vapenpaket som ger dig tillgång till kraftfulla vapen tidigt! Detta gäller enbart förbokningar av Black Armor- och samlarutgåvan. Vid beställningen får man en kupong som löses in mot innehållet och hur denna kupong erhålls kan skilja sig från leverantör till leverantör, men något i stil med ett e-mail är att förvänta sig.

Vapenpaketet innehåller fem set av vapen och sköldar med olika egenskaper. Dessa vapen är med största sannolikhet uppgraderingar av vapen som redan finns tillgängliga i spelet. Det är alltså med största sannolikhet inga unika och exklusiva vapen, utan vapen och sköldar som man med lite arbete också kan skaffa sig.

Exempel på vad som ingår är: Black Flamestone Dagger och Black Flamestone Parma, en dolk och en sköld, båda täckta i black flamestone som gör dem vassare och tåligare.

Dark Souls 2 släpps till Playstation 3 och Xbox 360 den 14 mars. En PC version släpps kort därefter men ingen releasedag är ännu utannonserad.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.