FORECLOSED har släppdatum och smaskiga DualSense-funktioner

FORECLOSED är ett högstilistiskt tredjepersonsskjutarspel från Merge Games och Antab Studio. Efter en titt på bilderna är det lätt att göra kopplingar till spel som XIII och No More Heroes, fast med en distinkt neonfärgad överton. Utvecklarna beskriver själva spelet som en ”interaktiv serietidning” i cyberpunk-genren med klara inspirationer från bland annat Deus Ex och Max Payne.

Spelet handlar om Evan Kapnos, en man som mist sin identitet och måste fly sin stad med livet som insats. I sann cyberpunkanda är det medels diverse implantat som dessutom går att uppgradera via ett RPG-aktigt färdighetssystem.

Spelet utannonserades för lite mer än ett år sedan och kommer att släppas på ”alla” digitala affärer den 12 augusti. Dessa inkluderar Steam, Epic, Stadia, PlayStation, Xbox samt Nintendos eShop.

För PlayStation 5-ägare kommer FORECLOSED ha en liten extra överraskning i form av DualSense-funktioner exklusiva till formatet. Den haptiska feedbacken och adaptiva axelknapparna kommer att ha fullt stöd i spelet och agera olika beroende på spelarens vapen. Kontrollens ljus och högtalare kommer samtidigt att reflektera det tumult som FORECLOSED utlovar. Vapen kommer exempelvis att visa överhettningsgrad via kontrollens ljus, medan privat radiokommunikation kommer att levereras via högtalaren.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

En glad skånepåg bosatt i huvudstaden med ett särskilt intresse för språk. Talar bland annat japanska och tyska flytande (melass är också flytande). De första spelminnena är trånandes bakom storasyster framför Mega Man 2, Wrecking Crew och Super Mario Bros. Första gången som hållare av handkontrollen var det Zelda 2: Adventure of Link som spelades – än idag kvar i backloggen.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.