Förhandsboka Twin Mirror för lite digitalt swag

Twin Mirror släpps den 1 december men redan idag kan du förköpa spelet för lite extra bonusar.
Twin Mirror släpps den 1 december.

Dontnod Entertainment, utvecklarna av kritikerrosade Life is Strange, meddelar att fans nu kan förhandsboka deras kommande psykologiska thriller Twin Mirror på Playstation Store, Microsoft Store och Epic Game Store.

Förhandsbokningar på Playstation Store ger spelare ett exklusivt dynamiskt tema. Priset på Playstation Store är 319 SEK. Playstation 4-versionen av Twin Mirror är bakåtkompatibel på Playstation 5.

Förhandsbokningar på Microsoft Store, för Xbox One, ger inga extra digitala bonusar, men spelet är kompatibelt med kommande Xbox Series X och S.

Epic Game Store har Twin Mirror varit tillgänglig för beställningar och om du bokar spelet där får du det digitala soundtracket. Epic Game Store har PC-exklusivitet i ett år, därefter kan vi förvänta oss att spelet blir tillgängligt på bland annat Steam.

Twin Mirror

Twin Mirror är en psykologisk thriller med tungt fokus på berättelse och spelardrivna val och konsekvenser. Beroende på de val du gör som huvudkaraktären Sam Higgs, formar du storyn och dess utfall. I Twin Mirror verkar många val pendla mellan det rationella och emotionella och konflikterna som uppstår däremellan.

Läs gärna våra intryck av Twin Mirror från en streamad visning i somras.

Du spelar som Sam Higgs, en före detta grävande reporter med ett starkt analytiskt sinne som i spelet tar form som minnespalatset. Där kommer du kunna undersöka Sams minnen och personlighet. I minnespalatset är han trygg och där kan spelare lära känna honom på djupet. I kontrast är han kylig utåt och kan både såra och förarga personer i sin omgivning.

För att hjälpa spelaren och Sam genom svåra sociala situationer och för att avväga svåra val har Sam ett alter ego kallad Double. Double är ett fantasifoster och bara Sam kan interagera med honom, men spelare kan lita på att Double agerar moraliskt stöd och rådgivare.

Efterlängtad

Efter fenomenala Life is Strange har jag länge sett fram emot Dontnods nästa spel. Skickliga berättare men framförallt otroligt duktiga på att skapa mänskliga och trovärdiga karaktärer har Twin Mirror mycket att leva upp till. Framförallt ska det bli spännande att se hur tempot i spelet och omfattningen av berättelsen påverkats av skiftet från episodiskt till fullständigt spel. Ursprungligen var Twin Mirror tänkt att vara uppdelad i tre delar, men sedan Dontnod tagit över utgivningen har spelet gått till en sammanhängande upplevelse.

Twin Mirros släpps den 1 december och vi kan inte bärga oss!

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.