Twin Mirror får ny trailer – blir Epic exklusiv på PC

Twin Mirror, Dontnods kommande thriller, har fått ny trailer, men inget releasedatum. Hamnar på Epic för PC.
Dontnods kommande thriller hamnar hos Epic.

Twin Mirror är Dontnod Entertainments kommande thriller som handlar om journalisten Sams retur till hemstaden Basswood i West Virginia. Men hans förflutna verkar hinna ikapp honom och mystiska händelser inträffar som han måste lösa.

Precis som i Dontnods föregående spel är val och konsekvenser en avgörande aspekt i berättelsen och du som spelare måste hjälpa Sam på vägen – och ansvara för konsekvenserna.

Läs gärna vår förhandstitt av Twin Mirror från Gamescom 2018, även om innehållet troligtvis är lite utdaterat.

Under PC Gaming Show 2020, som du kan se repris av här, uppdagade det i samma trailer att Twin Mirror blir en Epic exklusiv på PC – under ett år efter release. Men i samarbete med Epic har Dontnod Entertainment möjlighet att själva publicera Twin Mirror. På konsoler samarbetar de istället med Bandai Namco som är distributör i Europa.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.