Förhandstitt Playstation VR Worlds – London Heist

Har du någonsin spelat ett pistolspel i en arkadhall? The London Heist är ett sådant spel som tar det till nästa nivå. Snabb action och innovativa kontrollösningar som är lätta att förstå gör att man snabbt känner sig som Jason Stratham. Med andra ord, cool som fan.

Mitt i Comic Con Stockholm hade Playstation dukat upp för framtiden. Bland flera teststationer för Playstation VR fanns demot som teknikprodukten kommit att förknippas med. Med handen på hjärtat hade jag låga förväntningar på The London Heist, men jag gick därifrån mäktigt imponerad.

London Heist är ett teknikdemo som på bästa sätt visar hur Playstation VR (och VR i huvud taget) lätt kan fängsla spelaren. I praktiken är Heist ett skjutspel på räls. Du som spelare sitter stilla på en plats, i det här fallet en bil som kör i 110, men har flera interaktiva föremål i din närhet. Handskfack, läskburkar, bilradio och en kulsprutepistol. Lagom efter att jag bekantat mig med kontrollerna och kastat runt lite saker i passagerarsätet attackeras jag och min kumpan av arga mafiosos på motorcyklar och i svarta stadsjeepar. En hektisk eldstrid börjar och jag tömmer magasin efter magasin i svartklädda skurkar. Ryssen som kör bilen hejar på mig när jag öppnar passagerardörren och lutar mig ut för att skjuta ner två skurkar bakom oss.

När demot är över vill jag omedelbart spela igen, adrenalinet fullständigt sprutade ur mina porer och jag log från öra till öra. Om The London Heist är ett bevis på kickarna Playstation VR kommer kunna erbjuda, då vill jag ha en!

The London Heist är del av demosamligen Playstation VR Worlds till Playstation VR.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.