Första trailern för GTA VI är här och det ser ashäftigt ut

En dag för tidigt läckte trailern för GTA VI och Rockstar tvingades i all hast tidigarelägga premiären. Till tonerna av Tom Pettys ”Love is a long road” får vi följa med huvudkaraktären Lucia till ett soligt Miami i Florida, eller Vice City i Leonida, som platsen heter i spelet.

Lucia blir den första kvinnliga spelbara karaktären i serien som inleddes redan 1997. GTA VI har planerad premiär 2025, så vi lär förhoppningsvis få se mycket mer av Lucia och hennes partner innan releasen.

Grand Theft Auto VI fortsätter våra ansträngningar att tänja på gränserna för vad som är möjligt i mycket uppslukande, berättelsedrivna upplevelser i öppen värld. Vi är glada över att kunna dela denna nya vision med spelare överallt.

Sam Houser, grundare av Rockstar Games.
0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.