Framgång för The Last of Us 2 – trots läckan

Naughty Dog har haft det kämpigt på sistone. Efter flera förseningar och avslöjanden om arbetsvillkoren har bolaget tvingas hantera en flodvåg av kritik efter en läcka. Stora delar av The Last of Us 2 släpptes ut på nätet, något som orsakade ramaskri av mången gamers.

Situationen blev så tillspetsad att producenten Neil Druckmann gick ut i ett personligt meddelande via sociala medier. Där prisades hur bra spelet var och vilka ambitioner som satsats på äventyret.

Men motgångarna till trots har förhandsbokningarna av spelet rullat in. Världens största näthandelsjätte Amazon bekräftar den bilden. Störst antal förhandsbokningar finns bland annat i USA, Japan och Kanada.

The Last of Us 2 släpps 19 juni.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.