Framtidsplaner för Hunt: Showdown

Hunt: Showdown kommer få en ny utgivare. Idag gick Crytek ut med att Koch Media kommer agera utgivare av Hunt: Showdown på PlayStation 4 och Xbox One i framtiden. Koch Media är ansvariga för den internationella försäljningen av fysiska och digitala versioner av spelet. Det utökade samarbetet följer upp Koch Medias fråmgångar med spelets lansering för PC förra året. När det kommer till spelet på Steam kommer Crytek fortfarande stå som utgivare.

När vi ändå är inne på ämnet kan vi nämna att Hunt: Showdown kommer släppas till PlayStation 4 och i fysiskt format till Xbox One den 18 februari.

“Med Koch som ansvariga utgivare kan vi lägga vårt fokus på att fortsätta utveckla och förbättra Hunt på samtliga plattformar, tillsammans med vårt community.” säger Crytek CEO Avni Yerli.

Hunt: Showdown är ett unikt spel. Alla vi på Koch som redan stöttat PC-releasen har haft väldigt kul när vi spelat det.” lägger Koch Media CEO, Dr. Klemens Kundratitz, till. “Den feedback vi sett från PC-communityt och den standard som spelet hållit under sin release till PC ger oss förtroende för den kommande releasen till PS4 och Xbox.”

Under nästa år kan vi räkna med mer innehåll till Hunt: Showdown via de regelbundna uppdateringarna. Uppdatering 1.2 är planerad att tillföra slumpmässiga lag av tre spelare, en avancerad tutorial, nya Legendary Hunters och ny utrustning och vapen. Spelare kommer även kunna vänta sig förbättringar till servrarna, fixar för CPU-prestandan och diverse buggfixar.

Utöver 1.2 kan vi även räkna med större uppdateringar som bl.a. kommer ge spelare cross-play mellan Xbox och PlayStation, ett PvE-läge för en spelare, live-event, outfits att skräddarsy och en ny karta.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.