Hunt: Showdown släpper en sprillans ny expansion

Tillhör du en av de som fortfarande lirar Hunt: Showdown så har vi på redaktionen en kul nyhet att berätta. Nyss avslöjade utvecklaren Crytek att expansionen Devil´s Moon finns ute till försäljning. Men det slutar inte där. För att marknadsföra satsningen kör bolaget ett streamande live-event som pågår från skrivande stund till mitten av februari.

Förutom eventet finns även DLC-godiset ”Frau Perchta” ute till försäljning. Här erbjuden en ny jägare samt nya skjutdon att leka med. Varför inte spana in kampanjen på hemsidan och Youtube-kontot?

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.