Gillar du gratisspel? Missa inte Spartacus Legends till XBLA / PSN

Ni kanske har hört talas om Microsofts ”pilot program” för free-to-play spel. Inte? Det går mer eller mindre ut på att Guld-prenumeranter för Xbox kommer att kunna ladda ner en rad titlar gratis från Xbox Live Arcade. Två spel har redan annonserats: Happy Wars som ska släppas nu i september, och Ascend: New Gods som kommer att dyka upp inom de kommande månaderna. Nu har även Spartacus: Legends lagts till i programmet men det verkar inte som att något släppdatum har givits ut än. Spelet kommer att släppas i början av nästa år och kommer att vara gratis att ladda ner även på PSN.

Spartacus Legends går ut på att man tränar olika krigare i olika kampsporter, kan utrusta dem med specifika rustningar och vapen med mera. Dessa karaktärer slåss man sedan med i arenor, antingen offline eller online. Vad som gör det hela mer intressant är att varje karaktär endast har ett enda liv, så om en karaktär förlorar en strid så är han borta för evigt. Detta gör strider lite mer intensiva och det är inte svårt att  föreställa sig spänningen i att kämpa sig upp i rangordningen och möta starkare motståndare. Den enda officiella gameplayvideon är filmad med en handkamera, men man kan ändå få en känsla för striderna – som påminner mycket om klassiska fightingspel.

[youtube id=”q6t9Y3uQlNE” width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.