Kommer du att skaffa The Art of Journey?

För att få det ur vädret så kan jag omedelbart påpeka att Journeydet PS3-exklusiva äventyrsspelet från thatgamecompany, var en mindre frälsning när jag fick chansen att spela det i våras. Jag värdesätter spel som faktiskt får mig att känna någonting, vilket Journey gjorde med råge. Dessutom var spelet ett ställningstagande inom spelindustrin, en heads-up för hur mångfacetterade spel faktiskt kan vara. Nu när spelet har uppnått internationell kultstatus, är våldsamt omdiskuterat i ”Är spel konst?”-debatten och har blivit det snabbast säljande spelet på PSN så har Sony äntligen valt att släppa en art book för spelet.

Inför releasen förs nu en kampanj där de första 750 förhandsbokarna av boken kommer att få sina böcker signerade av inga mindre än Jenova Chen, speldesigner, och Matt Nava, art director. Kostnaden är totalt $100 för bok och frakt utanför USA vilket är ett ganska saftigt pris. Å andra sidan, intalar jag mig själv, kan det här vara sista chansen att få något liknande signerat av de fantastiska människorna bakom ett så fantastiskt spel. Min plånbok hade inte mycket att säga i frågan och strax efter att kampanjen hade avslöjats så hade jag redan förhandsbokat ett eget exemplar. Vill också beställa ett exemplar så kan du göra det här – kampanjen är igång så länge den nämns på sidan.

Boken kommer att innehålla 188 sidor med grafiskt innehåll, samt AR-bilder för oss med smartphones och tablets som man kan filma och få upp interaktiva 3D-modeller på skärmen. Ganska fräckt. Få en glimt av innehållet i boken genom att kolla på trailern nedan.

[youtube id=”RTTY7P8ukx4″ width=”600″ height=”350″]

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.