Glada nyheter för alla Sacred-fans, trean på väg!

[youtube id=”id2OXORt82g” width=”600″ height=”350″]

Deep Silver meddelade igår att tredje upplagan i Sacred-serien är i antågande.  Trailern visar ett antal hjältar som representerar några klassiska Sacred-klasser så som seraphim och ancarian. Första installationen i Sacred-serien blev ett väldigt omtyckt spel och skaffade sig en hängiven skara fans. Efter en ändå omtyckt uppföljare som tyvärr led av en del barnsjukdomar blir det spännande att se om de gör allt rätt med Sacred 3. Det vi vet än så länge är att Deep Silver lagt stort fokus på att väva samma offline och online-läget. Främja coop-spelande och tävlan inom communityn med hjälp av leader boards online, för alla att se.

Spelet beräknas släppas i sommar till Xbox 360, Playstation 3 och PC.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.