Wolfenstein ser mer intressant ut än på länge!

[youtube id=”EKXIcclBjE0″ width=”600″ height=”350″]

Wolfenstein: The New Order chockar i alla fall mig. Vilken förvandling, från den typiska tanklösa shootern till detta Tarantino doftande spel med spännande story. För första gången står inte ID Software som utvecklare och det är tydligt att MachineGames vill sätta sin egen stämpel på varumärket. Det bjuds på blodiga strider, mech-suits och tyska skurkar med namn som Frau Engel. Låter det som något för dig passa på att förboka så får du även tillgång till den kommande Doom-betan. Läs mer här.

Wolfenstein: The New Order kommer till Playstation 3 o 4, Xbox 360, Xbox One men även PC. Vi får vänta ett tag till då 23 maj är satt release datum för oss i Europa.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en riktig speltok sedan födelsen. Blev på det tidiga 90-talet matad med både Commodore 64 och NES och mitt intresse bara växer. Har provat det mesta inom gaming, spelat på både casual och hög nivå, knarkat twitch.tv morgon och kväll, drivit LAN-förening, studerat spelutveckling, besökt stora spelmässor och nu senast skribent för Varvat.se. Jag föredrar kompetitiva spel som CS, StarCraft och Dota men gör mitt bästa för att beta av listan med de stora spelklassikerna.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.