Gran Turismo 5: Academy Edition ute nu

Gran Turismo 5: Academy Edition, en ny specialutgåva av Gran Turism 5, är nu ute i butik. Academy Edition skapades för att fira framgångarna med tävlingen Nissan PlayStation GT Academy och har remastrats så att det innehåller alla funktionalitetsuppdateringar och nytt innehåll som gjorts tillgängligt sen originalspelet släpptes. Spelet ger också spelaren chansen att delta i den exklusiva tävlingen – GT Academy Challenge. Priset som står på spel i är att sju spelare får en dags körträning på den världsberömda Silverstone-banan, hemvist för GT Academy Race Camp. Den bästa föraren under dagen, som utses av Silverstones främsta team av instruktörer, blir sen bjuden på en VIP-resa för två till det berömda racet Le Mans 24-timmars i juni 2013. Samma race som de två tidigare GT Academy-mästarna, Lucas Ordoñez och Jordan Tresson, tävlade i 2012.

Specialutgåvan kostar cirka 299 kr och innehåller mer än 30 extra fordon och tre nya banor, plus färgpaket och racingutrustning.

 

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.