Gratis demo för Mafia III finns ute nu

Gängsmisk ano ´68

Har du varit nyfiken på Mafia III, men inte köpt spelet ännu? Nu finns chansen att testa det gratis tack vare ett demo som nyss gjort tillgängligt. Du spelar som Lincoln Clay och ska slå dig igenom den undre världen i den fiktiva staden New Bordeaux år 1968. För att lyckas kommer du behöva spela fiol med annat skumrask samt skaffa en arsenal av vapen, bilar och snygga kläder.

Skulle det vara så att det går väldans bra för dig i demot så kan du ladda över sparfilen därifrån till det riktiga spelet.

Dessutom finns DLC-innehållet Faster, Baby! nu tillgängligt till spelet.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.