Paprium, det nya heta till Mega Drive

Retropisk utan dess like

Nej, det finns ingen anledning att korrigera glasögonen eller börja fundera på vilket år du lever i. Det kommer ett nytt spel till Mega Drive vid namn Paprium, utvecklat av WaterMelon. Ska man utgå ifrån trailern så utlovas minst en vältränad japan och redigt med stryksmisk, även om jag misstänker att japanen uteblir för oss i väst.

Spelet påminner om Double Dragon och Final Fight och ser så där mustigt lovande ut. Det går redan nu att förhandsboka via paprium.com, om man känner sig sugen på att damma av sitt gamla Sega.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Stor spel- och filmentusaist som prompt hävdar att pixel- och spritegrafik är det bästa som hänt världen. Utvecklar småspel, fotar och pysslar med musik alldeles för mycket. Anser att spel är konst, tar gärna upp diskussionen med folk som anser otherwise. Utöver det en rätt chill, kaffeberoende (maler egna bönor!) gamer som inte backar på utmaningar. Orerar gärna högt och ljudligt om Hideo Kojimas briljans och Metal Gear-seriens storhet.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.