GTA V kommer snart till sin tredje konsolgeneration

Knappt han röken efter gårdagens Playstation 5-presentation lägga sig innan Rockstar utannonserade att GTA V kommer till den nya generationens konsoler. Det blir den tredje konsolgenerationen som får lära känna Michael, Trevor och Frank. Spelet släpptes för första gången redan 2013 till PS 3 och Xbox 360.

Vi får dock vänta på den upphottade versionen tills andra halvan av 2021. Rockstar lovar dessutom att GTA Online kommer att fortsätta utvecklas med nytt innehåll till den nya generationen. Som grädde på moset kommer spelare som redan lirar GTA Online på PS4 att få en miljon virtuella dollar för varje månad de spelar fram till releasen på Playstation 5.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.