Guardian Games nya SMG är okej för specifika builds

Om du vill investera i en class ability build då kan den nya legendariska SMG från Guardian Games vara något för dig! Passa på att farma din god roll!

Guardian Games 2022 har ett lite annorlunda upplägg än tidigare. Grunden är ungefär densamma: du samlar laurels, köper tävlingskort och bankar medaljer för att bidra i tävlingen. Det finns kosmetiska kläder och prylar att köpa i Eververse och missade du catalysten för Heir Apparent går den att få igen. Same same, but different. Ett helt okej tidsfördriv om du är färdig med det andra i Season of the Risen och The Witch Queen.

Nytt för årets Guardian Games är den nya SMG:s The Title. Det är en void aggrressive SMG med en helt unik origin trait: Classy Contender. Denna helt nya trait genererar class ability energy på kills. Ungefär som Wellspring, fast specifik för class ability, det vill säga Rift, Barricade och Dodge. Det har visat sig att energin du får åter inte är lika stor som från Wellspring, men med tanke på att den är specifik för class ability, är det kanske väntat. Återhämtningen verkar vara procentuell så beroende på vilken class ability du använder kommer du återhämta olika mycket. En enkel tumregel är att längre cooldown genererar mer energy per kill.

Ta en titt på perks och potentiella god rolls borta på D2 Gunsmith.

Men varför skulle du vilja använda denna utöver Funnelweb eller Shayura’s Wrath som också är void SMG:s? Även om dessa två mördarmaskiner är suveräna på vad de gör har stora valmöjligheter (särskilt Funnelweb), har The Title ett annat utbud. Perksen vi hittar på The Title är inte lika extrema och tyvärr har den varken Wellspring eller Demolitionist. Men du har den suveräna kombinationen mellan One for All och Stats for All som är perfekt för PvE, eller Dynamic Sway och Moving Target för PvP.

Fast det är dess unika origin trait som är dess styrka. Men för att The Title verkligen ska vara värdefull behöver du bygga dig för class ability. Här kommer flera exotiska rustningar in och kan verkligen krydda din spelstil. Som warlock älskar jag min healing rift och vill jag verkligen pinka revir kan The Stag och The Title tillsammans med Utility Kickstart verkligen göra mig hårdhudad i svåra aktiviteter. Men det finns flera roliga kombinationer! Gemini Jester, Loreley Splendor, Mask of Bakris, The Dragon’s Shadow, The Sixth Coyote, RADIANT DANCE MACHINES!

Själv ska jag testa en aggressiv build på min warlock med void 3.0, Volatile Rounds och de nya långkalsongerna Secant Filaments. Det är spännande vapen som The Title som gör Destiny 2 så roligt!

Vilken build funderar du på?

Du farmar förresten The Title genom att banka medaljer. Så hoppa in i matchen och visa vad din klass går för!

Stötta din klass och streamer

Under Guardian Games håller Bungie i ett evenemang där streamers och profiler inom Destiny 2 tävlar om vilken klass som är bäst (warlock, duh). Tävlingen heter inget mindre än Guardian Games Cup. Värdarna och deras lag, uppdelade i regioner, kommer inte bara tävla om skryträttigheter. Under deras strömningar delar de ut koder till en unik emblem – så om du vill grabba den behöver du hänga med.

Du kan läsa mer om Guardian Games Cup på den officiella hemsidan.

Självklart tar Bungie tillfället i akt att inkorporera en välgörenhetskampanj i tävlingen, med donationer för deras samarbetspartner Direct Relief, en humanitär hjälporganisation som verkar i över 80 länder, bland annat i Ukraina. Om du vill vara en riktig hjälte och donera några slantar för ett gott syfte – samtidigt som du hejar för din favoritstreamer – donera då via streamerns egna länk under Guardian Games Cup, så får vi se vilken streamer som samlar flest donationer!

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.