Håll andan – någon har hittat alla Korok seeds i Breath of the Wild

Hängiven spelare har letat upp alla de försvunna fröna. Belöningen var nog inte enligt förväntan.

Ni som är har gett er ut i Hyrules gröna landskap har säkerligen stött på avvikande formationer i vildmarkerna – konstiga mönster som inte ser riktigt naturliga ut. Då har ni säkerligen också mött Koroker, små skogsligister som snott fröna tillhörande Hestu, en lite större och snällare Korok, och hens maracas. Dessa frön samlas in i till Hestu som i utbyte uppgraderar Links förvaringsutrymme och gör det möjligt för dig att bära fler vapen och sköldar.

OBS! Spoilers följer.

Denna uppgift är frivillig och något som kan genomföras vid sidan av, då Korokerna finns gömda nästan överallt. En person har däremot letat upp varenda Korok – 900 för att vara exakt – och tagit tillbaka fröna till Hestu. xFateAwaitsx har delat med sig av sin bragd på Reddit och till mångas förvåning levde belöningen för uppdraget inte riktigt upp till förväntningarna. Håll i hatten för nu ska ni få se:

Det är inte mjukglass.

Jag vet inte vilka traditioner Koroker har, men att ge vänner sin exkrement som tack kan väl inte vara okej? Vilken användning Hestus ”gåva” fyller är än så länge ett mysterium, men nu vet du i alla fall hur då får tag i den. Då det rör sig om 900 frön får du vara beredd på att uppdraget kommer ta en stund – därför föreslår jag att använda denna interaktiva karta som spelarkollektivet arbetat ihop. Min personliga rekommendation är att du enbart tar till kartan när du känner att du utforskat klart Hyrule på egen hand – då en stor del av spelets charm ligger i att själv finna hemligheterna.

Läs gärna vår Breath of the Wild recension och varför vi gav den högsta betyg.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild finns ute nu till Nintendo Switch och Wii U.

0 Delningar
Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.