Hämnden lös med Tales of Berseria idag

En kall och beräknelig kvinnas hämnd leder vägen i nästa episka drama.

Fans av japanska rollspel kan idag se fram emot en myskväll framför teven (eller datorn om man svingar åt det hållet) då nästa installation i Bandai Namcos episka drama har nått gamers i väst: Tales of Berseria! Ute nu till Playstation 4 och Steam med en drös av små boosters att köpa för att snabba på processen i spelandet.

För första gången i seriens historia frontas äventyret av en kvinnlig huvudroll, Velvet Crowe, en tidigare mild och god människa. Efter att hennes liv går åt helvete får vi följa den hämndlystna kamp hon tar upp. Med sig har hon en ensemble av moraliskt tvivelaktiga figurer som av en eller annan anledning drar åt samma håll.

Seriens klassiska stridssystem är intakt fast med en numera öppnare arena som möjliggör friare förflyttning och taktiska angrepp mot flertalet fiender.

Tales of Berseria finns ute nu till Playstation 4 och Steam. Se fram emot vår recension i helgen!

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag är en gamer av den gamla skolan och uppskattar både spel som utmanar mitt tålamod och spel som jag kan fly in i. Mina bästa minnen kommer från Super Mario Bros. 3, Mega Man, The Legend of Zelda och Final Fantasy. Nu finner jag mina kickar i Destiny, Bloodborne och Shovel Knight och gömmer mig i Bethesda och BioWares världar.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.