Hamsterdam får en trailer

De New York-baserade utvecklarna från Muse Games (Guns of Icarus-serien) har släppt en ny trailer för deras kommande rytmspel Hamsterdam. Du tar rollen som en hamster med mer än måttligt goda kunskaper inom kung fu. Tillsammans ska ni städa upp bland kriminellt slödder i hektiska strider, diverse combos och sidscrollande vespafärder. Ja .- glöm inte bossfighter. Det finns ordentliga bossfighter att se fram emot också.

Hamsterdam släpps till Nintendo Switch, PS Vita, Steam och mobiler tidigt nästa år. Hamsterdam är ett Kickstarterprojekt som har ca 48 timmar kvar och har nått sitt mål med 190%. En spelbar demo finns för iOS och Android.

Hamsterdam är alltså ett spel som baserar sin gameplay på rytm och precision. Det finns dock gott om utrymme för button mashing också. Med klassiska arkadmekaniker vi sett i brawlinggenren får vi svinga, tappa och svepa över skärmen för att utföra olika kampartskombos.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.