Idag släpps Dragon Ball FighterZ till Switch

Dragon Ball FighterZ är tveklöst ett av de mest framgångsrika fightingspelen som släppts under senare år. En kombination av älskad licens och solid spelmekanik gör det till en fröjd att spela, både casual och på E-sportsscenen. Här på Varvat var vi minst sagt positivt inställda till titeln och en mängd bra DLC sedan release har knappast ändrat vår åsikt. Nu tar spelet steget över till Switch, vilket öppnar en ny dimesion för communityn. Att helt plötsligt ha titeln i bärbart format kommer göra turneringar och liknande tillställningar klart bekvämare, förutsatt att spelet håller samma kvalité på den nerbantade hårdvaran.
En välkommen bonus är spelläget där varje av de 6 karaktärerna i en match kontrolleras av olika spelare. Detta är alltid ett efterfrågat läge i fightingspel med Tag-system. Beroende på popularitet kanske detta till och med blir en sub-kategori i E-sportsmetat. Vem vet? Vi väntar med spänning på hur saker utvecklas.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Öländsk ordvrängare och speldesigner. Tillhör den generation och demografi som växt upp med spel och genom detta haft möjlighet att på nära håll se mediet utvecklas. Slår mig gärna ner med någon form av onlinespel, vare sig det är ett RPG, FPS, MOBA eller MMO. Kan jag spela med, eller i alla fall interagera med andra personer så trivs jag som bäst.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.