Han pryder omslaget till NHL 15

EA Sports meddelade idag att Boston Bruins forward Patrice Bergeron har röstats fram av fansen till att pryda omslaget av EA SPORTS NHL 15 och där med leda vägen mot en ny spännande generation av hockeyspel i NHL-serien. Bergeron vann i omröstningens sista runda över Montreal Canadiens backklippa P.K. Subban efter det att över 10 miljoner röster kommit in från fans över hela världen.

Att få finnas med på omslaget av NHL 15 är en dröm som besannats. Det faktum att omslagsspelaren röstas fram helt av fansen är en härlig känsla. Passionen och stödet från alla hockeyfans, speciellt Bruins-fansen, liknar inget annat och jag är så tacksam mot alla som röstade på mig.
Patrice Bergeron

NHL 15 är starten på en ny spännande era av hockeyspel. Med kollisionsfysik för alla tolv spelare på isen kan NHL 15 erbjuda spelarna en nivå av realism på en ny generation konsoler som aldrig förr. Spelarna kan nu se ut som, spela och tänka som NHL-stjärnor med de detaljerade nya karaktärsmodellerna samt funktioner som Superstar Skill Stick och Vision AI som förstärker så väl kontrollen på isen som spelarintelligensen.

Spelet kommenteras av det nya kommentatorsparet Mike ”Doc” Emrick och Eddie Olczyk från NBC Sports samt TSN:s hockeyexpert Ray Ferraro.

 

NHL15-packfull

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.