Nu kan du spela NHL 15

[youtube id=”XO8m90y6zwY” width=”600″ height=”350″]

EA släppte häromdagen en demoversion av NHL 15 som nu finns tillgänglig för nedladdning till Xbox One och PlayStation 4. I demot kan du spela antingen som de regerande Stanley Cup-mästarna Los Angeles Kings eller New York Rangers, med Henrik Lundqvist mellan stolparna, och skrinna ut i ett fullsatt Madison Square Garden eller Staples Center. Om du inte spelat NHL innan eller bara vill slipa på dina Superstar Skill Stick-kunskaper kan du träna frilägen mot målvakten i demoversionens träningsläge.

Upplev atmosfären, ljudet och stämningen i spelets autentiska NHL-arenor med 9000 individuella publikmodeller (vilket är det mesta någonsin i ett Tv-spel) som tillsammans med det nya och tre man starka kommentatorsteamet reagerar på varenda liten händelse i matchen. Spela med tre nya kameravinklar: dynamisk hög, dynamisk medium och dynamisk låg för att kunna uppleva all action på isen som aldrig förr. Dessutom kommer det nya samarbetet med NBC Sports leverera en tv-sändningsupplevelse av sällan skådat slag.

Det har ryktats om att onlineläget EASHL inte kommer finnas med i Playstation 4- och Xbox One-versionerna av NHL 15, något som fått fansen att gå i taket.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.