Hangar 13 bjuder på grym Mafia-remake gameplay

Det är hela arton sedan den tjeckiska spelbyrån Hangar 13 släppte kultklassikern Mafia. Berättelsen kretsar kring taxichauffören Tommy som blir involerad i den amerikanska maffian under 1930-talet. Steg för steg klättrar Tommy i den kriminella världen tills tronen är säkrad.

Nu är det dags att åter besöka Tommys träskmarker när remake-versionen Mafia: Definitive Edition släpps i höst. Hangar 13 har byggt om spelet för grunden och sparar inte på krutet i denna gameplay-trailer. Det vankas våghalsiga strider och episka uppdrag, värdig en blivande gangsterkung.

Spelet släpps till PC, PS4 och Xbox One i september.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.