Uppdateringar och quality-of-life till Borderlands 3

Nu kan ni fira ett år med Borderlands 3 (som släpptes den 13 september) med sex veckor fulla av minievent, med start den 30 juli. Ni får även ett utökat sortiment för eridium, med mera.

Ett nytt minievent kommer starta varje torsdag fr.o.m. 30 juli, fram till 10 september. Här får ni en lista på vad som komma skall:

  • ECHOcast Overload (30 juli – 6 augusti) – Större chans att få loot under Rare Chest Events i ECHOcast via Twitch.
  • Bonus Boss Loot (6-13 augusti) – De flesta bossar får en ökad chans att ge legendariskt loot.
  • Loot Monster Mayhem (13-20 august) – Ökad spawn rate på olika lootfiender.
  • Show Me The Eridium (20-27 august) – Ökad chans att få eridium, samt extrapriser på eridiumvaror.
  • Mayhem Made Mild (27 augusti – 3 september) – Easy modifiers i Mayhem Mode.
  • Making It Rain (3-10 september) – Fiender ger mer pengar.

Allt du behöver för att ta del av de här eventen är att ha spelet. Du kommer även kunna ta del av dessa event i Bounty of Blood och de andra expansionerna som finns med i säsongspasset. För mer detaljer kan ni klicka er in här.

2K och Gearbox har även släppt en ny uppdatering med lite mer quality-of-life. Det innehåller bland annat nya alternativ för eridium, justeringar till lootpoolen till bossar, samt ett gäng andra saker som communityt har bett om.

Vault Hunters som sitter med högar av eridium kan nu spendera det för veteranbelöningar ombord Sanctuary III och få sällsynta prylar som annars bara gick att få en gång per genomspelning.

Ni kan även investera ert eridium i Eridian Fabricator 2.0, en uppdatering av den ökända pickadolen som skjuter pickadoler. Med en alternativt sätt att skjuta kan du vreäka iväg ännu mer eridium åt gången, men det garanterar legendariska vapen. Om du gillar att farma legendariska vapen på det klassiska sättet finns det också goda nyheter. Lootpoolerna till bossarna har nu spridits över fler bossfiender, vilket gör det lättare att farma för det där specifika, legendariska vapnet.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Uppfostrad av NES och SNES, med en förkärlek till pixlar och chipmusik. Fastnar för de små detaljerna och fingertoppkänsla i spel. Skriver 8-bitsmusik som ViperofVic på youtube.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.