Här är alla nyheter i FIFA 22

Att något förändras i grunden är en floskel som brukar användas varje gång ett nytt spel i en serie lanseras. Sällan innebär det några större förändringar. Årets utgåva av EA:s fotbollsspel FIFA ser dock ut att bli undantaget som bekräftar regeln. I trailern ovan får vi se alla nyheter som blivit möjliga i och med den nya generationens konsoler. Och det är verkligen ett smörgåsbord av välkomna uppdateringar som presenteras för oss fotbollsfantaster.

FIFA 22 bjuder bland annat på en mängd nya animationer, ny bollfysik, förbättrad spelförståelse och för första gången någonsin rör sig hela laget verkligen som ett lag. Nyheterna lär innebära en ännu bättre fotbollsupplevelse som tar spelet närmare sin verkliga förlaga. Något som jag övertygad om att jag och andra FIFA-fantaster kommer att uppskatta när spelet släpps den 1 oktober.

Alla nyheter går att läsa om i den officiella FIA-bloggen.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.