FIFA 22 bjuder om möjligt på ännu mer realism

Ett säkert hösttecken är den årliga releasen av FIFA-spelen från EA Sports. I år har spelet förändrats i grunden. Allt för att ge en ännu mer realistisk spelupplevelse. Den enskilt största nyheten är utan tvekan den så kallade HyperMotion-tekniken, ett helt nytt sätt att efterlikna spelet fotboll. För första gången har EA Sports analyserat hela lag och matcher samtidigt, totalt 22 spelare i taget. Resultatet blir att alla spelare i laget rör sig som en hel enhet, precis så som man är van vid i dagens fotboll. Det blir ett smartare spel där alla spelare kommunicerar och rör sig precis som riktiga fotbollspelare gör. Exempel på detta kan ses i den video som finns i inlägget. Här berättar utvecklarna om HyperMotion-tekniken och vilken inverkan den får på FIFA 22.

Den nya tekniken är möjlig med i och med den nya generationens konsoler intåg på marknaden. Det innebär också att HyperMotion inte blir tillgängligt för de som spelar på Xbox One, Playstation 4 och konstigt nog även på PC.

Nytt är också ett helt nytt animationsarbetet med 4000 nya rörelser som skall ge spelarna ännu mer personlighet och ett bredare dribblings-galleri. I FIFA 22 visar till exempel AI-spelare tydligare vart de vill ha passningarna och målvakterna har blivit begåvade med en hel del nya räddningar. FIFA 22 släpps den 1 oktober.

Vad tycker du?

0 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.