Här är uppföljaren till Homefront

[youtube id=”MxWGHGezPD8″ width=”600″ height=”350″]

Är det någon mer än jag som rös när ni såg inrot till det förra Homefront-spelet? Det kändes nästan som de mörka profetiorna slog in en efter en. Betänk att spelet släpptes innan den förre diktatorn Kim Jong Il dog.

Nu är det så åter igen dags att måla upp en dystopisk framtid med uppföljaren Homefront: The Revolution. Den Nordkoreanska militären har fortfarande USA i ett järngrepp och spelaren finner sig själv instängd i Philadelphia, nationens vagga.

För att besegra sina övermän i den nybildade polisstaten måste spelaren använda sig av gerillakrigföring, så som bakhåll och rena terroristaktioner. Allt för att återta friheten och krossa occupationsmakten.

Homefront: The Revolution är utvecklat av Crysis-utvecklarna Crytek och släpps under nästa år.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.