Fortsätt kampen i Homefront: The Revolution

Dambuster Studios och Deep Silver presenterar i dagarna extratillägget Aftermath som en fortsättning på kampanjen i Homefront: The Revolution. I denna del ska spelaren avrätta en förrädare från de egna leden men under färdens gång ändras uppdraget till en räddningsaktion. Som en extra bonus adderas också missionen Uncle S.A.M som går ut på att slå ut fiendens flygstyrkor och deras högste befälhavare inom vapenkategorin.

DLC:n kan laddas ned i redan nu till Xbox One, PS4 och PC för ungefär 55 kronor. Mer information om tillägget finns här.

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Hösten 1993 introducerades jag till spelvärlden med ett SNES och Super Mario World. Sedan dess har konsolerna och spelen rullat på genom åren. När jag inte spelnördar arbetar jag som lärare och tränar på gym. Anser att Resident Evil 2, Super Mario 64 och The Legend of Zelda: Ocarina of Time är de bästa spel som gjorts.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.