Har du börjat ladda ner Red Dead Redemption 2?

Nu är releasen av årets kanske mest hajpade spel bara ett par dagar bort. Sitter du, precis som jag på nålar för att åter igen få rida ut i vilda västern i Red Dead Redemption 2? Då kan vi tipsa om att om du har förhandsbokat en digital utgåva av spelet så kan du redan nu börja ladda ner de enorma installationsfilerna, allt för att vara redo på releasen den 26 oktober.

Du bör dock vara medveten om att spelet lär käka upp en rejäl portion av din hårddisk. På Playstation 4 krävs 99 GB ledigt utrymme och på Xbox One hela 107 GB. Det finns dock ett “men” med i ekvationen. Själva installationen kräver 50 GB extra för Playstation-spelare. Totalt behövs det alltså massiva 150 GB ledigt utrymme på hårddisken.

Den fysiska utgåvan av spelet ligger på samma storlek och kommer med andra ord att levereras på två diskar.

Vilka spel tar du bort för att ge plats åt Red Dead Redemption 2?

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Vad tycker du?

2 0

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.