Har du byggt den bästa hemmabyggda cockpiten?

Realism och kreativitet belönas!

Flygsimulator-fans ligger ofta på en egen nivå när det gäller att ta sitt spelande på allvar. Flera av oss, min inkluderad, lägger mycket tid och pengar på att få en så komplett skrivbords-cockpit som möjligt. Det handlar om allt från joysticks och kontroller för tusentals kronor till kreativa hemmabyggen med verklighetstrogna paneler och instrument.

Nu kan din egen cockpit bli belönad i Aerosofts egen tävling för Home Cockpits som pågår till slutet av april. Tävlingen är ett sätt att hylla alla dedikerade skrivbordspiloter runt om i världen. Du deltar genom att skicka in foton på din skapelse i de två kategorierna mest kreativa cockpit samt mest realistiska cockpit. Priset består i en värdecheck på hela €500 från Aerosoft. Bland deras produkter finns både hårdvara och en mängd tillägg till Microsoft Flight Simulator och andra flygsimulatorer.

Juryn består av Raphael Jakob (Product Manager) och Volker Brüggemann (Head of Sales) från Aersosoft, Derek Davis, redaktör på PC Pilot och podcast-profilen Cruiselevel.

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Spel är ett kall och en passion. Inget är mer avkopplande från livet som småbarnsfar som ett riktigt förtrollande spel. En tur i flygsimulatorn eller ett riktigt bra rollspel är mina självklara förstaval.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.