Har du PlayStation Plus? Tanka Dead Space 2 och Rock of Ages gratis

PlayStation Plus fortsätter att utöka sitt utbud med ”gratis” spel – dvs spel som man får behålla så länge man betalar för tjänsten och faktiskt laddar ned de aktuella gratistitlarna. Den här månaden fram till den 5 september så kommer europeiska Plus-spelare att kunna ladda ner actionrysaren Dead Space 2 och indie-äventyret Rock of Ages utan extra kostnad. Därtill medföljer 50% rabatt på allt DLC till Dead Space 2.

Det här kan möjligtvis övertyga en del ickebetalare att faktiskt införskaffa PlayStation Plus. För visst känns det som att Sony håller på att bli något mer generösa med innehållet i tjänsten?

Källa: PlayStation Blog

0 Delningar

Skriv en kommentar

Din e-postadress kommer inte att synas. Obligatoriska fält är märkta med *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.

Jag har två stora passioner i livet: Att spela och att skriva. Anser att spel är en uttrycksform och inte leksaker vilket jag försöker förmedla genom en strävan efter känslomässigt engagemang i spel. Pluggar till Technical Artist i Spel på Blekinge Tekniska Högskola och ser fram emot ett framtidsyrke som spelutvecklare.

Glömt lösenord

Ange ditt användarnamn eller din e-postadress. Du kommer att få en länk för att återskapa ditt lösenord via e-post.